Recente topics

Op het forum: 4 gasten, 0 leden

Auteur Topic: Clubleden: Wat moet ik doen om lid te worden van de FJR-club Nederland?  (gelezen 14167 keer)

Offline Sonja

  • *
  • Forumdeelnemer
  • Berichten: 29
    • Sonja
    • Franken
  • FJR: geen/onbekend
Clubleden: Wat moet ik doen om lid te worden van de FJR-club Nederland?
« Gepost op: woensdag, 01 mei 2013, 15:26:46 »
Je kunt je opgeven als clublid door naar deze pagina te gaan: www.fjr-club.nl/lidworden en daar het aanmeldingsformulier leden volledig in te vullen.


 In verband met de omzetting van de ledenadministratie wordt onderstaande procedure aangepast. [/b][/size]

De leden administratie zal de inschrijving daarna behandelen. Het ingeschreven Hoofdlid en/of het ingeschreven Gezinslid ontvangen een e-mail ter bevestiging van hun inschrijving. In deze email wordt naast het toegekende lidnummer ook vermeld hoe te handelen om toegang te krijgen tot het ledendeel van het forum. 

Als inschrijfdatum wordt de datum genomen waarop de aanmelding is ingevuld. Op basis van die datum wordt het niet verstreken deel van het kalenderjaar bepaald en aan de hand daarvan wordt berekend wat de verschuldigde contributie en eventueel éénmalig inschrijfgeld voor dat lopende kalenderjaar is. Dit bedrag wordt wekelijks op donderdag door de ledenadministratie doorgegeven aan de Penningmeester. Het bedrag zal op de laatste werkdag van de week door de Penningmeester van de vereniging via automatische incasso worden geïncasseerd.

Voorts worden aan de inschrijver(s) de welkombrie(f)(ven) en de ledenpas(sen) verstuurd. Dit laatste om te bewerkstelligen dat al aan het evenement van het komende weekeinde kan worden deelgenomen, zonder dat inschrijfkosten voor die rit verschuldigd zijn.
« Laatst bewerkt op: zaterdag, 16 februari 2019, 12:18:30 door Sonja »