Recente topics

Op het forum: 2 gasten, 0 leden

Downloads

In de download manager: De gps bestanden voor onze nieuwste toertocht 

Een FJR als ringtone?
Luister hier of Download hier

Shop

Welkom bij de shop
Hier vindt u artikelen gerelateerd aan onze club en aan de FJR1300.
voor vragen stuur dan gerust een mailtje.

shop@fjr-club.nlClubkorting

Diverse bedrijven geven korting aan clubleden, bijvoorbeeld:

Logo1

Logo2

Pagina's: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 37
Goedendag, even voorstellen.
De reden dat ik hier lid van ben is omdat ik op zoek ben naar een Yamaha fjr 1300 en hoop hier ervaring en kennis op te doen mbt de motor. Moet er nog een aanschaffen maar ben flink op zoek.
Heb al ervaring met de fjr en deze zijn super..

11 Reacties

Hallo allemaal!

Mijn rijbewijs sinds 2006 (32 lentes jong), en lange tijd op een FZS600 Fazer gereden. Maar die is niet zo opgewassen tegen vele kilometers, heb er bijna 110.000 km mee gereden voordat ik opzoek ging naar wat anders. De wensen waren eenvoudig, ABS, cardan en wat windbeschutting. Dan kom je al gauw uit bij iets van een FJR1300. Dat is in de zomer van 2015 een FJR1300A geworden, uit 2004, tweede generatie dus. :)

Na een wat stroeve start (abs computer kapot bij aanschaf), is het allema

...

Lees meer

17 Reacties

Hallo FJR Broeders (en wellicht ook wel Zusters ;D),

Mijn nickname is Faraone, van naar men zegt ben ik van 1 van de betere bouwjaren, te weten 1963 :doh:
Sedert een jaar of 35 alweer besmet met het motorvirus.
Mijzelf durf ik te typeren als een all weather-whole year rider, het enige wat mij vandaag de dag kan weerhouden is pekel :(.
Sinds voorjaar 2019 ben ik de trotse bezitter van een prachtige FJR uit 2007, weten te bemachtigen met slechts 32.000 kilometer op de klok, volgens FJR ingewijden dus net i

...

Lees meer

17 Reacties
Hoi allemaal, Mijn naam is Peter. Ik rij motor sinds mijn 30e (da's 20 jaar) en sinds vorig jaar op een FJR 2008, je weet wel, die 1300  ;D
ik woon in Brabant, in Son en Breugel. ik rijd lang niet vaak genoeg meer, maar probeer mijn leven te beteren. hievoor een paar GSX-F750's gehad en ooit gestart op een XJ900. Nu dus weer terug op een Yamaha! Lid geworden op de beurs.

21 Reacties
Hallo allemaal!

Afgelopen donderdag na een gezellig praatje bij de fjr stand lid geworden van de fjr club. Ik ben 63 jaar en rij al vanaf mijn 18e motor. Zowel woon/werk als af en toe een toertocht. Ik ben een enorme fjr fan en rij dit model al vanaf 2006. Ik ga mijn nieuwe motor, een 2019 model AS explorer over 2 weken ophalen bij de dealer in Zoetermeer en kijk er naar uit. Ik ben deze maand met vervroegd pensioen gegaan en kan ik (veel) meer tijd aan mijn hobby gaan besteden. Helemaal leuk...

Lees meer

17 Reacties
Ik ben Andre Goossens en rij motor vanaf 1995 , altijd BMW gereden en nu maar eens een FJR 1300 proberen ik hou van lekker toeren maar ga een snelle ronde niet uit de weg ,

15 Reacties
Bij deze wil ik mij graag voorstellen op dit forum, mijn naam is Wilfried ben 53 jaar en kom uit de zuid oost hoek van de prachtige provincie Drenthe. Ooit begonnen op een BMW 1100 RS , daarna een Honda cbf 600 en nu sinds 3 jaar een FJR uit 2005 . Een heerlijke Tour / sport motor die ik gebruik voor woon-werk verkeer en jaarlijkse tourtochten waaronder 1 met collega's elk jaar naar oa Sauerland , Harz, Luxemburg.
We komen elkaar vast wel eens tegen onderweg, anders op dit forum.

17 Reacties
Wil me graag even voorstellen. Ben Frans en woonachtig in Zuidoost Brabant. Rijd al aardig wat jaren motor. Sinds 3 jaar de FJR. Een geweldige tourmachine die ik met name gebruik voor woon werk maar daarnaast een aantal keren per jaar wat tourtochten maak. Jaarlijks is dat de TT van Assen en sinds ik een TomTom heb aangeschaft rijd ik wat meer tochten. Naast het rijden op de FJR ben ik graag op de hoogte van de technische zaken rondom de FJR en accessoires voor de FJR.

21 Reacties
Dag FJR fans,
Sinds vandaag op de motorbeurs, ben ik nu ook van de partij! Ik ben 61 jaar (ja oude knar dus) en rijdt een FJR1300 AS, mat zilver. Nieuw aangeschaft (op de zaak) bij Van Sleeuwen motoren in Volkel in 2017.
Mijn “Oude” FJR van 2012 (model 2013) had ik gebruikt gekocht, ruim 1 jaar gereden en in september 2017 ingeruild. Die staat trouwens nog steeds te koop daar, al ruim 2,5 jaar 😳#128563).

Ik heb al 18 jaar een trainingsbureau voor verkooptrainingen en trainingen leidinggeven (zowel...

Lees meer

17 Reacties
Hallo,
Mijn naam is Ton van der Geest.
Ik ben 63 jaar, getrouwd met Joke en we wonen in Schiedam.

In 2004 hebben we een FJR1300 gekocht en zijn we samen lid geworden van de FJR-club Nederland.
Na enkele jaren samen met plezier gereden te hebben werd Joke chronisch ziek en veranderde mijn rol van bestuurder naar mantelzorger. Dat was ook de reden waarom ik minder ging rijden en we ook besloten ons lidmaatschap op te zeggen.

Maar ik kon geen afscheid nemen van mijn FJR en ben weliswaar...

Lees meer

16 Reacties

Ik had een probleem met mijn tweede versnelling. Bij snel optrekken schoot die er uit. Na wat gesurf op het net ontdekte ik dat ik niet de enige ben met dat probleem en dat de herstelling doenbaar is. Momenteel ligt de motor er uit en is hij half gedemonteerd. Datdemonteren valt me beter mee dan het uitbouwen van de motor. Ik gebruik de Haynes in combinatie met het yamaha garageboek. Het was me niet duidelijk of het vliegwiel er af moest. Ik heb een poging ondernomen maar dat zit Pokke-vast. Mij

...

Lees meer

14 Reacties
Pagina's: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 37